USA: Mand skyder person og sig selv på militærhospital
En helikopter blev sat ind i eftersøgningen af den bevæbnede mand, som dræbte en person på et militærhospital i El Paso i Texas. Drabsmanden tog efterfølgende livet af sig selv. Foto: Victor Calzada/AP
To personer har mistet livet i et blodigt angreb på en militærbase i Texas.

Et drama har udspillet sig i den amerikanske delstat Texas, da en mand begyndte at skyde rundt om sig på en militærbase.

Natten til onsdag dansk tid bekræfter militæret på basen, at den bevæbnede mand skød og dræbte en anden person, før han vendte sit våben mod sig selv og begik selvmord.

Meldingen kommer fra øverstkommanderende generalmajor Stephen Twitty.

- Den formodede gerningsmand er død, og en kom til skade. Den tilskadekomne er afgået ved døden, siger han ved en pressebriefing ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Alle andre patienter og ansatte er i sikkerhed. Alt er under kontrol, og der er ingen umiddelbar trussel mod Fort Bliss (militærbasen, red.) eller lokalsamfundet, tilføjer han.

Skyderiet fandt sted omkring klokken 16 lokal tid på militærhospitalet William Beaumont Army Medical Centre, der ligger i El Paso i den vestlige del af Texas.

Området blev evakueret og afspærret allerede imens, at skyderiet var i gang.

Hospitalet behandler veteraner for blandt andet posttraumatisk stressyndrom og andre krigsrelaterede lidelser.

Identiteten på gerningsmanden og offeret er ikke offentliggjort, men ifølge det lokale medie El Paso Times tyder de indledende undersøgelser på, er offeret var en læge på stedet.

/ritzau/Reuters