USA advarer mod angreb i Indonesien
Den amerikanske ambassade i Jakarta har sendt en terroradvarsel til amerikanske og andre vestlige personer i Indonesien.

Den amerikanske ambassade i Indonesiens hovedstad, Jakarta, har sendt en email til amerikanske statsborgere, som opholder sig i landet. I emailen udtrykker ambassaden frygt for, at amerikanere eller andre vestlige borgere i Indonesien vil blive udsat for et terrorangreb hen over julen. Det skriver Reuters.

»Terrorangreb kan ske til enhver tid og kan være rettet mod alle steder, inklusiv dem som bliver besøgt af fremmede. Det drejer sig især om amerikanske og andre vestlige faciliteter og forretninger,« skriver ambassaden.

Indonesien er verdens største muslimske land. Landet har tidligere været ramt af en række bombeangreb, som har været udført af muslimske oprørere. Hovedstaden Jakarta og ferieøen Bali er de to steder i Indonesien, som har været hårdest ramt af terror.

»Den amerikanske ambassade vil gerne minde amerikanere i Indonesien om den fortsatte og seriøse trussel mod amerikanere og andre vestlige personer i Indonesien,« skriver ambassaden i emailen.

Indonesien har ikke oplevet et større terrorangreb siden det andet bombeangreb på Bali i 2005.