Uro i kongehuset: Måske kommer de aldrig tilbage

Verden

Prins Harry og Meghan Markles sensationelle beslutning om at flytte til Canada skaber ifølge britiske medier alvorlig bekymring i det britiske kongehus.

Stemningen på Buckingham Palace nærmer sig ifølge flere britiske medier paniske tilstande. 

Daily Mail skriver, at parrets beslutning er det endegyldige bevis på, at prinsen og hertuginden vil gøre deres ophold i Canada permanent. Og kilder fortæller til Express, at der internt i kongehuset spekuleres i, at Prins Harry og Meghan Markle aldrig kommer til at bosætte sig i England igen. 

Parrets flugt til Canada kan allerede mærkes i parrets residens i England, Frogmore Cottage i Windsor. Her er flere fuldtidsansatte blevet overflyttet til andre opgaver i det engelske kongehus, ligesom andre medarbejdere har fået at vide, at der ikke længere er behov for deres tjenester. 

Det er en uge siden, at Harry og Meghan udløste en større chokbølge, da de på Instagram præsenterede deres besutning om at trække sig tilbage som fremtrædende medlemmer af kongefamilien for at jagte et nyt og økonomisk uafhængigt liv i Canada. 

Ifølge PR-eksperter, som Daily Mail har talt med, kommer Harry og Meghan dog ikke til at lide nogen nød. De forventer, at parret kan score milliarder af kroner på at deltage i forskellige arrangementer og blive ambassadører for forskellige store virksomheder som for eksempel Apple eller Google. 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko