Ups! Journalist anmeldte aflyst koncert
En østrigsk journalist har praktiseret kunsten at skrive detaljeret om noget, som slet ikke er hændt. Foto: AP/Matt Sayles / POLFOTO
George Michael var på plakaten, og en østrigsk journalist skrev en detaljeret anmeldelse af aftenen. Desværre var koncerten aflyst.

Journalisten havde 'sit livs koncert'. På scenen nød han George Michael, som fyrede det ene hit af efter det andet. Den østrigske avis Krone bragte dagen efter journalistens detaljerede gennemgang af koncerten.

Der var kun et problem ved anmeldelsen. George Michael holdt overhovedet ikke nogen koncert den aften. Det skriver det tyske site Die Presse.

Om fantom-koncerten skrev den østrigske anmelder:

"Han swinger og jazzer med sin gåsehudsstemme sig gennem musikperler som Nina Simones 'My Baby Just Cares For Me', Terence Trent D'arbys 'Let Her Down Easy ' og Stings legendariske hit 'Roxanne'."

Siderne i Krone var dagen efter prydet med billeder af en syngende George Michael. Billedteksten lød: "George Michael begejstrede publikum med sine fantastiske sange i Wien".

Det var dog ikke løgn gennem hele artiklen. George Michael befandt sig i Wien, men han lå bare indlagt på sygehuset med lungebetændelse og havde derfor aflyst koncerten.

Kilde: http://diepresse.com