United rejser sig oven på fiasko og slår Bournemouth
Romelu Lukaku og Paul Pogba orkestrerede 2-0-målet mod Bournemouth. Foto: Glyn Kirk/AFP
Manchester United rejste sig oven på 0-1-nederlaget til West Bromwich, da United slog Bournemouth med 2-0.

Manchester United sikrede sig onsdag tre point på udebane mod Bournemouth i Premier Leagues 34. spillerunde, da det blev til en 2-0-sejr.

United-manager José Mourinho havde bebudet, at der ville komme ændringer efter det skuffende 0-1-nederlag til West Bromwich, som sikrede rivalerne fra Manchester City mesterskabet. Det løfte levede portugiseren op til.

Der var således hele syv ændringer i forhold til søndagens startopstilling.

Om det var på grund af præstationerne i West Bromwich-kampen, eller om Mourinho sparede spillere til lørdagens FA Cup-semifinale mod Tottenham, skal være usagt.

Den første halve time var en meget chancefattig affære, men efter 28 minutter blev dødvandet brudt.

Jesse Lingard brød igennem i Bournemouths venstre side, og så fandt han forsvarsspilleren Chris Smalling, som tæt under mål satte bolden ind bag Asmir Begovic, efter at Smalling havde bevæget sig med frem i feltet.

Der kom ikke mange flere chancer efter scoringen, så Manchester United gik til pausen foran 1-0.

I anden halvleg kom der mere intensitet i nærkampene, og kampen åbnede mere op. Det resulterede i flere muligheder til begge mandskaber.

Med 20 minutter tilbage fandt en fremadstormende Paul Pogba holdkammeraten Romelu Lukaku i dybden, og belgieren sparkede sikkert bolden i nettet til 2-0.

Målet var Lukakus 16. sæsonmål i Premier League, og så var kampen afgjort.

Med sejren når Manchester United op på 74 point og konsoliderer andenpladsen i Premier League. Mourinho og co. har nu fire point ned til Liverpool på tredjepladsen, og der resterer fire kampe.

/ritzau/