United kan få målmand tilbage inden FCM-kamp

Manchester Uniteds målmand David De Gea kan allerede være klar til returkampen mod FC Midtjylland på torsdag.
David De Gea varmede op, men kom aldrig i kamp, da FC Midtjylland besejrede Manchester United i sidste uge. Måske er han klar torsdag på Old Trafford.
David De Gea varmede op, men kom aldrig i kamp, da FC Midtjylland besejrede Manchester United i sidste uge. Måske er han klar torsdag på Old Trafford. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Manchester Uniteds foretrukne målmand, David De Gea kan muligvis allerede være med, når FC Midtjylland på torsdag skal forsøge at sende det engelske storhold ud af Europa League.

Spanieren blev knæskadet under opvarmningen til kampen i Herning i sidste uge, men skaden er ikke værre end, at han står på tærsklen til et hurtigt comeback.

- Jeg ved ikke, om han vil være klar til torsdag. Skaden er ikke så slem, men vi må vente og se, hvornår vi kan bruge ham igen, siger manager Louis van Gaal til Manchester Uniteds hjemmeside.

Manchester United har mere end 10 spillere på skadeslisten, og det sammenpressede kampprogram kostede også skader i mandagens FA Cup-kamp mod Shrewsbury.

- Det er ufatteligt, for jeg måtte også tage Cameron Borthwick-Jackson ud med en skade. Jesse Lingard fik også problemer mod slutningen, siger manageren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Han skiftede Juan Mata og Anthony Martial ud i mandagens kamp for at give dem lidt hvile.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.