Unik Marilyn Monroe sexfilm sættes til salg

Ligger du inde med mindst 2,6 millioner kroner, så er der mulighed for at byde på en helt unik sexoptagelse med det blonde sexsymbol.
Nu er en sjælden Marilyn Monroe sexfilm klar til auktion.
Nu er en sjælden Marilyn Monroe sexfilm klar til auktion. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Alastair Grant) / POLFOTO

Hun var smuk som bare fanden, og det er ikke uden grund, at Marilyn Monroe har givet mange drenge våde drømme om hendes gudesmukke krop.

Og nu er det muligt, hvis altså man har godt med kontanter på bankkontoen, at komme i besiddelse af en seks minutter langt sort/hvid film, der angiveligt viser det platin blonde sexsymbol i seksuelle udskejelser, skriver Hollywood Reporter.

I filmen skulle hun blandt andet onanere og have sex med en uidentificeret mand.

Der findes blot to kopier af kortfilmen. Den ene blev kendt for offentligheden i 1997 og solgt til en privat samler i 2001 for 1,2 millioner dollar
(6,3 millioner kroner).

Og den anden har tilhørt en spansk samler, som døde for nylig, og derfor ryger filmen nu på auktion.

Det er Buenos Aires Collecting Fair, der sender sexoptagelsen på auktion, der afholdes i den første weekend i august, hvor vil filmen sandsynligvis vil indbringe mindst det dobbelte af startprisen på 2,6 millioner kroner.

Filmen er tilsyneladende dateret til omkring 1946-1947, og ifølge Barsa findes der gamle FBI-dokumenter, som kan påvise ægtheden af, at der rent faktisk er tale om Norma Jean Baker, som hun hed, før hun skiftede navn.

Kilde: Hollywood Reporter

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.