Ungt dansk kendispar er blevet forlovet
Julias Moon-sangeren Louis Samson og skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina er blevet forlovet. Foto: JAKOB JØRGENSEN/JAKOB JøRGENSEN
Skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina og sangeren Louis Samson afslører, at de planlægger at gifte sig.

Der er i den grad kærlighed i luften blandt et af Danmarks unge kendispar.

Skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina og Julias Moon-sangeren Louis Samson er nemlig blevet forlovet.

Det afslører "Broen"-skuespillerinden på sin Instagram-profil. Her har hun lagt et billede op af parret med teksten "Savner min baby" og hashtagget "forlovede".

Skuespillerindens management bekræfter overfor Ritzau Fokus, at parret er blevet forlovet, og det skulle være sket inden for de seneste par uger.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra skuespillerinden, der i øjeblikket er i Los Angeles.

De to danske kendisser fandt sammen i starten af sidste år, og siden er det forelskede par blevet spottet hånd i hånd til flere store arrangementer.

Sidste år var de to turtelduer begge med under et X Factor-show, hvor Julias Moon skulle optræde, og her fortalte den 25-årige skuespillerinde, at hun beundrer sin kæreste.

- Det betyder meget for mig at støtte Louis og bandet, jeg synes, de er super seje, fortalte Sarah-Sofia Boussnina til Ritzau Fokus.

- Jeg har så meget respekt for, at Louis kan stille sig op og synge foran så mange mennesker, jeg ville få så meget sceneskræk, fortalte den unge skuespillerinde om Louis Samson, der nu er hendes forlovede.

Du kan se Instagram-opdateringen her:

https://www.instagram.com/p/BA04pChOYrb/?taken-by=ssboussnina

/ritzau/FOKUS