Unge Laudrup er varme navne i Europa
Michael Laudrups sønner, Mads og Andreas, er varme navne i europæisk fodbold. I april går turen til FC Barcelona.

Under 10 år efter Michael Laudrup stoppede sin aktive karriere, er sønnerne Mads og Andreas ved at træde ud af fars skygge.

Sportscheferne i europæiske topklubber har noteret sig, at der er to nye af Laudrup-kaliberen på vej.

Senest var lillebror Andreas på 16 år til prøvetræning i Ajax Amsterdam, hvor både Michael og Brian Laudrup har spillet. FC København-spilleren Mads Laudrup på 17 år skulle også have været med til Holland, men de danske mestre sagde nej, da han skulle prøves i klubbens bedste mandskab i en Royal League-kamp.

Nu kan de nye Brødrene Laudrup være på vej til at gå i farmands fodspor og skifte til den katalanske storklub FC Barcelona. Foreløbig har Laudrups rådgiver, Bayram Tutumlu, aftalt med Barcelonas sportschef, den tidligere spiller Aitor Beguiristan, at de to skal prøvetræne i april.

»Drengene er vilde med Barcelona. Byen og klubben. Og så er de tossede med Ronaldinho,« siger Bayram Tutumlu.

Planen er, at Mads fra FC København og Andreas fra Lyngby skal træne med klubbens talenter og deltage i en talentturnering.

Også Real Madrid har forsøgt at kapre de to talenter, fortæller Tutumlu, men hovedstadsklubben, som Michael Laudrup repræsenterede fra 1994-1996, har ikke samme appel hos Mads og Andreas.

Mads Laudrup har kontrakt med FC København, men Tutumlu forventer ikke, at klubben vil stå i vejen for en prøvetræning. For han har gode forbindelser til bestyrelsesformand, Flemming Østergaard.

»Flemming er min ven. Han er ærlig og direkte og laver aldrig problemer,« siger Tutumlu.