Unge i biljagt gemte lang række ulovligheder
De fire unge blev lige efter klokken et natten til lørdag opdaget af en politipatrulje. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free
Politiet mener, at fire unge var på vej på tyvetogt. Men de er også sigtet for mange andre ting efter biljagt.

En biljagt natten til lørdag i Vojens er endt med, at fire unge mellem 16 og 19 år er blevet præsenteret for 12 sigtelser.

Blandt andet er de alle fire sigtet for forsøg på tyveri efter fund af handsker, masker, bidetænger og overklippede hængsler i deres bil, oplyser vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi.

De fire unge blev lige efter klokken et natten til lørdag opdaget af en politipatrulje på Vestergade i Vojens.

De nægtede at standse og kørte af sted med politiet i hælene, men på Over Jerstalvej lykkedes det politiet at få flugtbilen standset.

En 17-årig dreng, der kørte bilen, er sigtet for at køre bil uden at have kørekort. Han var desuden påvirket af stoffer og havde en ulovlig kniv på sig, oplyser vagtchefen.

Bilens ejer, der var med i bilen, er sigtet for at overlade rattet til en person uden kørekort og for at have forsynet bilen med stjålne nummerplader.

En af de andre passagerer i bilen havde hash på sig, og det er han nu sigtet for.

På grund af fundet af tyveværktøj i bilen mener politiet, at de fire unge var på vej på et tyvetogt. Der blev dog ikke fundet tyvekoster i bilen, understreger vagtchefen.

De fire, der alle er fra Haderslev-området, er blevet præsenteret for striben af sigtelser, men de er sat på fri fod efter afhøring hos politiet.

/ritzau/