Cyklistforbundet Ungdommens Folkemøde: Bliv frivillig i cykelsagens tjeneste sammen med Cyklistforbundet  
Tror du på, at unge har en stemme, der er værd at lytte til, og vil du være med til at stable en fest på benene? Nu kan du gøre det sammen med Cyklistforbundet. Foto: Ungdommens Folkemøde
Vil du hjælpe os med at stable en tre dages cykelfest på benene i vores telt på Ungdommens Folkemøde? Sådan lyder opfordringen fra Cyklistforbundet forud for den store festival for unge, der løber af stablen i september med musik, events og debatter.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
- Vi kalder alle unge, der kender glæden og friheden ved at cykle, der har lyst til at gøre en forskel i cykelsagens tjeneste - og måske også er optaget af at bruge cyklen som løftestang til en mere bæredygtig verden, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Som frivillig kan man være med til at udvikle skægge aktiviteter i teltet - fx quizzer, konkurrencer, debatter og samtaler. Alle aktiviteter skal på den ene eller anden måde tage udgangspunkt i unges liv og være samfundsmæssigt relevant.

Man kan også være med til at bemande Cyklistforbundets telt under selve festivalen, der foregår i Valbyparken den 6. - 8. september.

UNGE HAR EN VIGTIG STEMME

Cyklistforbundet stiller ikke noget krav om, at man skal være medlem af Cyklistforbundet for at blive frivillig.

- Det vigtigste er, at man har lyst til at lave noget med andre frivillige og give festivaldeltagerne nogle gode oplevelser i vores telt. Og at man lige som os tror på, at unge har en stemme, der er værd at lytte til, siger Klaus Bondam.

VIL DU HØRE MERE / VÆRE MED:

Kontakt Anne Forsbøl på ANF@CYKLISTFORBUNDET.DK eller på tlf.: 4070 8359

Fakta: Ungdommens Folkemøde

Ungdommens Folkemøde samler den danske ungdom mellem 15 og 25 år til en festival i demokratiets tegn, hvor unge kan drømme, blande sig i debatten, lade sig inspirere og være med til at fortælle, hvad ungdommen kan og vil. Læs mere på ufm18.dk.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.