Ung landsholdsspiller overvejer karrierestop

Den fynske forsvarsspiller Lars Jacobsen er arbejdsløs og har ikke kunnet finde en ny klub. Nu overvejer han at stoppe karrieren.
Lars Jacobsen har spillet 41 landskampe og har i karrieren repræsenteret OB, Hamburger SV, FCK, Nürnberg, Everton, Blackburn og senest West Ham.
Lars Jacobsen har spillet 41 landskampe og har i karrieren repræsenteret OB, Hamburger SV, FCK, Nürnberg, Everton, Blackburn og senest West Ham. Foto: Lars Poulsen / POLFOTO

Det er ikke rart at være udenfor arbejdsmarkedet, hvis man fortsat mener, man har meget at byde på.

Den 32-årige landsholdsspiller Lars Jacobsen er på tredje måned uden klub og må nøjes med deltidsansættelse på det danske landshold.

Siden han i juni forlod sin engelske klub West Ham, der rykkede ned, har den fynske spiller ikke formået at finde en ny klub. Det kan betyde et karrierestop trods en relativ fornuftig fodboldalder på 32 år.

"Jeg vil dog meget gerne fortsætte med at spille, jeg har slet ingen planer om at holde op. Men jeg har det dog samtidig sådan, at jeg ikke skal spille videre for enhver pris. Jeg har mine krav - og jeg har en kæreste og søn at tage hensyn til. Og kan tingene ikke gå op, kan jeg blive nødt til at stoppe," siger Lars Jacobsen til Politiken.

Lars Jacobsen, der i Danmark har spillet for OB og FC København og har forsvaret i Tyskland og England, mener, at alderen trods alt trykker. På et presset marked vil klubberne hellere hente en ung spiller, de kan sælge videre, siger han til avisen.

Spilleren er den eneste i Morten Olsens landsholdstrup, der er arbejdsløs. Den 6. september spiller Danmark mod Norge i EM-kvalifikationen.

Kilde:Politiken.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.