Hvad giver man en mand der ikke ønsker sig noget til jul?

Advertorials
(Foto: Henning Bagger Ritzau/Scanpix)

Sponsoreret indhold:
Har du ingen juleønsker fået, bør du overveje at give din mand, svoger eller svigersøn den ene ting, han aldrig kan få for meget af; værktøj. Læg pakken under træet og få en jul med store smil.

Sokker! Underbukser! Står valget endnu engang mellem sokker og underbukser til mændenes julegaver, er det nemt at forstå, hvorfor du er træt af gaveindkøbene på forhånd. Der er ikke noget værre end at købe gaver til folk, der ikke ønsker sig noget, især ikke hvis man er løbet tør for gode idéer til en gave, der gør glad.

Heldigvis er der én ting, du altid kan vende tilbage til, hvis du er idéforladt og uden ønskeseddel; et stykke værktøj. Det er et sikkert julegavehit, og ingen mand kan nogensinde få for mange boremaskiner eller skruetrækkere.

God kvalitet og gode råd

En værktøjskasse med godt grej er guld værd. Det kan de fleste mænd (og kvinder) blive enige om, men gode råd er næsten lige så meget værd, og det får du hos Faisto. Firmaet forhandler produkter indenfor værktøj, skruer, udstyr og arbejdstøj, og de er meget passionerede omkring deres fag.

Det betyder, at du både kan købe gaver og få gode råd undervejs. Er du i tvivl om, hvilket værktøj du bør købe eller hvordan det senere skal bruges, er det bare at give dem et kald. Der sidder professionelle rådgivere klar til at hjælpe dig videre, så julegaven bliver helt rigtig.

Køb gaver med julegavegaranti

Hos Faisto køber du dine gaver over nettet, og du skal ikke være nervøs for, om de kommer frem til jul. Det gør de, hvis du køber dem inden den 19. december klokken 16.00 – her bliver de sendt til din adresse eller en pakkepost, hvor du naturligvis selv skal hente dem og placere dem under træet. Når din pakke ikke frem, får du ordren kvit og frit.

Alt det er jo meget godt, men hvad er det så, mændene ikke kan leve uden? Vi har fundet fem gode bud frem lige her:

1. Flot poleret Irimo topnøglesæt med 101 dele. Tilbudspris 600 kr.

Her får du et topnøglesæt fra Irimo med 11 dele, der alle er i højtlegeret, højglanspoleret stål. Det leveres i en praktisk kuffert og kommer på tilbud i december.

2. God slagboremaskine fra Makita inkl. 3 batterier, lader og kuffert. Netop nu kun 1995 kr.

Giver du gaver i den mere dyre ende, vil det vække stor glæde med denne Makita akku slagboremaskine med både batterier, lader og kuffert. Her får du høj kvalitet og en glad mand – og den kommer på tilbud i december.

3. Praktisk skruetrækkersæt med 12 dele. Tilbudspris: 299 kr.

Nu behøver din mand ikke lede længe efter den rigtige skruetrækker, for med sættet fra Wera Kraftform XXL har han altid den rigtige størrelse i huset.

4. Et geni af et stykke værktøj til kun 495 kr.

Med denne multicutter fra Black+Decker er du klar til de fleste opgaver. En multicutter er et utrolig alsidigt stykke værktøj, der klarer både slibe-, sav-, fræse- eller skrabeopgaver i en lang række materialer som både træ og metal.

5. Varm og moderigtig beanie til de kolde dage til 119 kr.

Der er også gode gaver til ham, der ikke er så glad for værktøj. Gør det let at holde varmen med en dejlig tophue fra Snickers i farven Navy. Den er lavet i uld og god til både arbejde og gåture med familien i juleferien.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Nyheder

Vanvittigt:

Padlede ud

over vandfald