Undgå at børnene afslører dig
Børn er slet ikke så naive, som man skulle tro. Hvis du ikke følger disse tre simple råd, risikerer du, at de afslører, hvem der gemmer sig bag julemandskostumet

Hvis ikke du bruger hovedet, når du klæder dig ud som julemand, er der overhængende fare for, at børnene afslører din sande identitet. Ifølge den norske netavis iBergen.no er der tre væsentlige råd, man skal følge for ikke at fremstå som en troværdig julemand.

1. Sig, at du skal en tur over til naboen

Du må endelig ikke sige, at du skal på toilettet, når du skal skifte tøj. Et kvikt barn kan finde på at tjekke, om dit alibi holder ved at se efter, om der faktisk er nogen på toilettet. Sig hellere, at du skal en tur på tanken eller over til naboen og forsvind så ud af syne.

 

2. Brug en pude på maven

Tag dine pæne bukser, skjorte og slips af, så dit eget tøj ikke afslører dig, når du skal dele gaver ud. Ur, smykker og andre kendetegn skal også tages af eller skjules. Brug eventuelt handsker.

Du bør også huske at øge livvidden ved at tage en pude på maven. Desuden er det vigtigt, at de gaver, du deler ud, ikke er nogen barnet har set ligge fremme i dagevis.

 

3. Flirt ikke med mor

Spil rollen som julemand fuldt ud. Brug en grov stemme, gerne med dialekt og husk at holde stilen, til du er helt ude af døren. Vigtigst af alt er det, at du ikke flirter med børnenes mor.