Undertøjsmodel dropper kæmpe-rapper
"Jeg har lavet en dårlig investering. Jeg har brugt for meget energi på en kvinde." Sådan lyder den kontante udmelding fra 'In Da Club'-rapperen på Twitter. Foto: Scanpix, AFP, TIMUR EMEK
Den kendte rapper 50 Cent har annonceret på Twitter, at han igen er alene, fordi modelkæresten var "en dårlig investering".

Han er kendt for at være en stor, pumpet hiphopper, der i 2000 overlevede at blive ramt af ni skud. Men selv store mænd kan blive såret - af en kvinde.

Rapperen 50 Cent skrev således tirsdag en række indlæg på sin profil på det sociale netværk Twitter, som kraftigt antyder, at det er forbi mellem ham og modelkæresten gennem flere måneder, Daphne Joy.

"Manner, jeg tror, jeg har lavet en dårlig investering. Jeg har brugt for meget energi på en kvinde. Jeg taber igen, men jeg gør det godt i erhvervslivet," skrev superstjernen.

Senere tilføjede 'In Da Club'-hitmageren:

"Ingen distraktioner, jeg er klar. Jeg ved ikke, hvordan det skete. Vi har alle mangler, skulle jeg mene?"

Ifølge ABC4 blev beskederne fanget af hjemmesiden MediaTakeOut.com, som efterfølgende hævdede, at Daphne Joy droppede hiphopperen, fordi han ikke ville bruge sine kontakter til at hjælpe hende frem i Hollywood.

Det fik 50 cent til at tilføje på Twitter:

"MediaFAKEOut er altid ude på at gøre noget ud af ingenting, men folk kan lide det lort, ellers ville de ikke kigge på det. Flere falske historier."

Kilde: ABC4.com