Ulf Pilgaard afslører stop
Ulf Pilgaard ved den årlige tradition "Fødder i cement" foran revyteltet på Dyrehavsbakken. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
I 2020 vil specielt børnebørnene se mere til Ulf Pilgaard.

40, 80 og 2020 er tre tal, som Ulf Pilgaard afslørede, da der foran det traditionsrige revytelt på Dyrehavsbakken blev sat de årlige fodaftryk i cementen.

Den nu 78-årige legendariske skuespiller afslørede nemlig, at i 2020 bliver han 80 år, og samme år har han 40 års jubilæum i revyen.

Men det bliver samtidig også der, hvor han stopper mens legen er god.

- Næste år er min sidste omgang, for 40 er et pænt rundt tal. Det bliver 40. gang i 2020, plus at jeg bliver 80 år til næste år, siger Ulf Pilgaard til B.T.

Tiden vil han bruge på at være mere sammen med familien.

- Jeg regner med at få mere tid til mine børnebørn, for jeg har stort set været i gang hele tiden. Også efter de blev født, siger han.

Sidste år måtte Ulf Pilgaard udgå af revyen i juli, da han fik problemer med mavesår, og han afslører over for avisen, at han ikke gør så meget ud af motion og godt kan mærke, at han var storryger indtil for 13 år siden.

- Jeg skulle nok være stoppet før, men sådan er det. Lungerne har det godt, siger Ulf Pilgaard, som iøvrigt ikke gider snakke om sygdom, men tidligere er blevet opereret i hjertet.

Cirkusrevyens skuespillere anno 2019 - fra venstre: Karsten Jansfort, Lise Baastrup, Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl og Henrik Lykkegaard. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

via Listen To News