Ukendt kroat venter Wozniacki i anden runde i Melbourne
Jana Fett er næste modstander for Caroline Wozniacki i Australian Open. Foto: Peter Parks/AFP
Caroline Wozniacki ved ikke meget om sin 21-årige modstander i anden runde af Australian Open.

Det bliver den 21-årige kroat Jana Fett, som står på den anden side af nettet, når den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki onsdag spiller anden runde i Australian Open.

Og det er ikke umiddelbart et navn, der siger den 27-årige dansker noget, umiddelbart efter at hun mandag morgen dansk tid ekspederede rumænske Mihaela Buzarnescu ud af turneringen med en sejr i to sæt.

- Jeg ved ikke særlig meget om hende. Jeg har set hendes navn nogle gange i lodtrækningen, men jeg ved ikke rigtig noget om hende, siger Caroline Wozniacki.

- Men hun er ung, så hun må være på vej frem, tilføjer Wozniacki, der er seedet som nummer to i grand slam-turneringen i Melbourne.

Det bliver danskerens første møde med Jana Fett, der sidste år pressede sig ind i top 100 på kvindernes verdensrangliste, men på den seneste rangliste er nede som nummer 119.

Og det manglende kendskab gør forberedelserne til kampen anderledes, fortæller Caroline Wozniacki.

- Det er selvfølgelig noget andet end at spille mod andre, som man har spillet mod en million gange.

- Men jeg skal bare ind og fokusere på mig selv og spille på den måde, jeg gerne vil spille på, siger Caroline Wozniacki.

Mens den finaleseedede dansker klarede sig videre til anden runde i Melbourne uden store problemer, så forholdt det sig anderledes for flere andre topspillere i Wozniackis lodtrækningshalvdel.

Det gælder blandt andre femteseedede Venus Williams og sidste års US Open-vinder Sloane Stephens, der begge blev slået på åbningsdagen af useedede spillere.

Selv om det på papiret gør vejen mod det første trofæ i en grand slam-turnering lettere, så er det ikke noget, der optager Caroline Wozniacki på åbningsdagen i Melbourne.

- Jeg så lidt af kampen mellem Bencic (Belinda Bencic, red.) og Venus. Bencic havde en god afslutning på sidste år, hvor hun vandt mange kampe, så jeg vidste, at det ville blive en hård kamp, men ellers har jeg ikke rigtig fulgt med. Jeg har bare forberedt mig på min egen kamp, siger Caroline Wozniacki.

/ritzau/