Uhyggelig massevoldtægt for retten i dag
I Københavns Byret vil sagen om den firedobbelte voldtægt af fire piger i alderen 14-23 år på Amager 19. oktober 1995 køre over de næste to dage. Foto: Polfoto/Jakob Jørgensen / POLFOTO
I 1995 blev to 14-årige piger, en 15-årig pige og en 23-årig kvinde voldtaget i hjemmet. Amagermanden er tiltalt for overfaldet.

Om morgenen den 19. oktober 1995 vågnede en 23-årig kvinde ved, at der stod en mand i hendes soveværelse.

Manden skulle de næste timer udsætte hende for en mareridtsagtig voldtægt, der også involverede to tvillingesøstre på 14 år og en 15-årig pige.

Amagermanden er i dag tiltalt for voldtægten af disse fire kvinder, hvor retten skal høre om sagen over de næste to dage.

Den firedobbelte voldtægt fandt sted i en villa på Ingolfs Allé på Amager. Den maskerede gerningsmanden tvang sig klokken 6.15 om morgenen ind i huset igennem et kældervindue og truede den 23-årige logerende til at fortælle om de tre andre piger, der lå og sov i huset, skriver Ekstra Bladet.

Herefter trak han pudevår over deres hoveder, bagbandt dem og voldtog på skift de fire piger på husets badeværelse i gennem 2,5 time. Han truede dem med en køkkenkniv til ikke at gøre modstand og sagde, at han ville kunne finde dem igen, hvis de sladrede til politiet.

Ifølge Københavns Politi er det små rester af DNA i huset, der nu gør, at Amagermanden er sigtet for den meget grove voldtægt.

Han forlod huset med den 23-åriges Dankort og kode, som han ifølge Ekstra Bladet hævede 8.000 kroner på i fire forskellige hæveautomater.

Amagermanden er tiltalt for i alt to mord, syv voldtægter og et groft seksuelt overgreb. Derudover lyder anklagerne mod ham på grov vold, røveri og forsøg på brandstiftelse.

Den 22. december, forventer man, at der falder dom i sagen. Amagermanden selv nægter sig skyldig i alle anklagerne.