Uheldig West Bromwich-profil misser EM med slem skade
West Bromwich' Chris Brunt blev skadet i kampen mod Crystal Palace, og skaden har nu vist sig at være så slem, at nordireren misser EM til sommer. Her ser Brunts holdkammerater under kampen mod Crystal Palace. Foto: Tim Goode/AP
West Bromwich' Chris Brunt må sidde ude i seks måneder med en skade. Dermed misser nordireren EM til sommer.

Det er mildt sagt ikke den bedste periode i West Bromwich Albion-spilleren Chris Brunts fodboldliv.

For knap to uger siden blev han bombarderet med mønter af holdets egne fans efter FA Cup-nederlaget til undertippede Reading, og lørdag måtte viceanføreren udgå med en knæskade under kampen mod Crystal Palace.

Nu viser skanninger af knæet, at skaden er så alvorlig, at Brunt ikke vil være i stand til at spille de næste seks måneder. Og det er længe nok til, at nordireren misser EM i Frankrig til sommer.

West Bromwich-manager Tony Pulis begræder Brunts fravær.

- Det er en stor skuffelse for os, at vi ikke har Chris med i resten af sæsonen, for han er en fremragende spiller, der giver holdet en god balance.

- Men det er selvfølgelig endnu mere ondt, fordi det fratager ham et af hans karrieres højdepunkter med Nordirland til sommer.

- Det er forfærdeligt for Chris, og vi føler alle med ham lige nu, siger Pulis til klubbens hjemmeside.

Chris Brunt er med 314 kampe for West Bromwich den spiller i truppen, der har optrådt flest gange for klubben.

Han blev for knap to uger siden ramt i hovedet af en mønt, da klubbens egne fans overdængede ham med kasteskyts. Episoden skete, da Brunt efter nederlaget til Reading i FA Cup ville give sin trøje til en fan.

/ritzau/