UFO-forsker: Her er deres hemmelige base

Helt vildt
Omkring Indonesien skulle UFO'ernes hemmelige base befinde sig. (Foto: YouTube/ET Database)

Scott Waring er overbevist om, at han via Google Earth har fundet ind- og udflyvningen for UFO'er her på jorden.

Scott Waring, som har websitet og YouTube-kanalen ET Database kan slet ikke få armene ned for tiden. Ved at studere og finkæmme Google Earth har han opdaget, hvad han mener er indgangen til en hemmelig base for UFO'er (Uidentificerede flyvende objekter). Og om ikke andet, så må man give manden ret i, at den ubeboede ø nær Indonesien ganske rigtigt har et mærkeligt fladt aflangt hul lige ind i jorden.

Scott mener, at det er en underjordisk base for disse UFO'er, for som han siger, så er stedet og det ubeboede område helt klart der, hvor man kan finde en sådan hemmelig base. Hullet er 20 meter i længden, og "det passer perfekt til de fleste observationer af flyvende tallerkener", mener han.

Basen skulle befinde sig på en ubeboet ø, hvilket gør det nemmere for de sky mars-beboere at færdes her. Foto: YouTube/ET Database

Nu skal man ikke bare tage hans ord for gode varer, så hvis du selv smider koordinaterne  1°13'42.00"S 129°48'49.43"E ind på den store søgemaskines verdenskort, kan du se selvsamme billede.

Mange af UFO-forskerens følger roser ham for hans utrolige indsigt og vigtige fund. "Min mavefornemmelse fortæller mig, at dette er 100% sandt. Godt gået!". "Det er tydeligt med den cigarform, som hullet har, at det er en ind- og udgang til interstellare rumskibe", skriver en anden.

Men ikke alle er lige overbeviste. "Du har brug for at se en doktor", lyder en af de mere skeptiske kommentarer til Scott Waring.