U21-drenge skal slå Island og krydse fingre
Christian Eriksen har god grund til at smile, for i går viste det danske U21-landshold endelig lidt af den klasse, der skal bringe dem videre fra gruppespillet i EM. Foto: Polfoto, Ernst van Norde
Med gårsdagens 2-1 sejr over Hviderusland er de danske U21-drenge godt på vej i EM, men de er afhængige af en anden af gruppens kampe.

I går beviste det unge danske U21-landshold, at de har benene er skruet ordentligt på. Men de kan ikke selv spille sig videre fra gruppespillet.

Gårsdagens danske sejr har for alvor åbnet Danmarks pulje op. Så meget, at alle gruppens fire hold faktisk har muligheden for at spille sig videre fra gruppespillet.

Men om det bliver Danmark, der får billetten videre, er delvist ude af de unge drenges hænder (og fødder).

For selv hvis de slår Island, så er den videre færd i turneringen afhængig af, hvordan cifrene ender med at stå mellem Schweiz og Hviderusland.

Det skriver sporten.dk.

Hvis Danmark vinder over islændingene, så er vi videre, hvis Schweiz vinder eller får uafgjort mod Hviderusland. Eller hvis Hviderusland vinder med 1-0.

Hvis hviderusserne til gengæld vinder 2-1, så er det Schweiz og Hviderusland selv, der går videre. Samme princip gælder, hvis Hviderusland vinder med en et-måls-sejr derover.

En ting er dog sikker - hvis ikke Danmark slår Island på lørdag, så er alle regnestykkerne ligegyldige - så går vi ikke videre.

Kilde: sporten.dk