Tyskland overvinder østrigsk pres
Østrig havde rigeligt med chancer, men de tyske fodboldstjerner vandt med 2-1 i VM-kvalifikationen.

Tyskland har fået den perfekte åbning på VM-kvalifikationen, efter at de tyske fodboldstjerner tirsdag aften på udebane i Wien vandt med 2-1 over Østrig i en drilsk kamp, der ikke nødvendigvis havde fortjent en tysk sejr.

Dermed har Tyskland seks point efter de to første kampe i gruppe C, da det i fredags blev til en ventet 3-0-hjemmesejr over Lars Olsens færøske mandskab.

De østrigske værter havde ellers rigeligt med chancer i kampen, men hjemmeholdets spillere var ganske enkelt ikke gode nok foran mål.

Det straffede Borussia Dortmund-spilleren Marco Reus kort før pausen med tyskernes 1-0-mål.

Tidligt i anden halvleg så kampen ud til at være afgjort, da Real Madrids Mesut Özil gjorde det til 2-0 på et straffespark begået mod Thomas Müller.

Zlatko Junuzovic reducerede dog fem minutter efter til 1-2, hvilket gav Østrig mod på mere, og hjemmeholdet kæmpede indædt for en udligning.

Det lykkedes trods et fint pres ikke værterne at udligne. Hjemmeholdets Marko Arnautovic havde kort før tid en kæmpe chance foran mål, men et ellers perfekt indlæg blev ganske ufatteligt sendt forbi Manuel Neuers mål.

Det var østrigernes første kamp i gruppen, hvor Sverige i tirsdagens anden gruppekamp hjemme vandt 2-0 over Kasakhstan. Det var ligeledes svenskernes første kamp i VM-kvalifikationen.

/ritzau/