Twilight-stjerners vampyr-sex var for dyrisk
Kristen Stewart er kæreste med medskuespilleren Robert Pattinson fra filmserien 'Twilight'. Under optagelserne af deres seneste film, gik parret over grænsen for, hvad der er muligt at vise i en ungdomsfilm. Foto: colourbox
Skuespillerparret Kristen Stewart og Robert Pattinson blev bedt om at nedtone vild sex-scene til ny Twilight-film.

- Stop!, skulle en nervøs instruktør have råbt, efter at Robert Pattinson og kæresten Kristen Stewarts vampyr- og varulvs-romance blev lige lovlig hed.

Det fortalte de to storsmilende Twilight-stjerner ved et pressemøde i San Diego, Californien, skriver The Sun.

Skuespillerparret blev så ophidsede under optagelserne af en sex-scene til den sidste Twilight-film, at instruktøren var nødt til at kommandere det unge par til at holde inde og køle lidt af.

- Vi prøvede virkelig at holde igen i 'Breaking Dawn 1', men i den næste film ville vi bare være dyriske, fortæller 22-årige Kristen Stewart, skriver The Sun.

Instruktøren måtte dog afbryde de unge stjerner med formaning om, at en ungdomsfilm med aldersbegrænsning ikke må have så vilde og våde sexakter, som det unge par havde gang i.

- Vi var ikke mennesker længere. Hvad kan man gøre ved det? Vi prøvede, men de fortalte os om aldersbegrænsningen, og vi var sådan: Okay, lad os stoppe, fortæller Kristen Stewart om oplevelsen.

Robert Pattinson har også tidligere givet udtryk for parrets vilde sexliv udenfor kameraernes linser.

- Jeg elsker vild elskov. Jeg har smadret mange vægge, når jeg har været fanget i et hedt øjeblikket.

Den sidste film i serien, 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2', har premiere i Danmark den 15. november.

Kilde: The Sun