TV3s scoop: Se Fetterlein i Luksusfælden
I sin bog "Forført af livet" fortæller Frederik Fetterlein om, hvordan han hældte champagne til 13.000 kroner flasken i sig. Foto: TV3/Lotta Lemche
Frederik Fetterlein har længe haft store økonomiske problemer. Nu deltager han i tv-programmet Luksusfælden for at få styr på pengene.

Penthouselejligheder, dyre ure, sportsvogne, VIP-liv... og en kæmpe gæld.

TV3-programmet Luksusfælden har gjort et scoop og fået en farverig case i form af Frederik Fetterlein. Det skriver Se og Hør.

Her har man helt ekstraordinært afsat hele to programmet til at få styr på playboyens økonomi.

"'Luksusfælden' får nu mulighed for at kigge mine indtægter og udgifter efter i detaljer, og jeg har tænkt mig at følge de råd, som de giver," siger den tidligere tennisspiller, der efter et besøg hos en numerolog faktisk hedder Fredrick Joshua Fetterlein, til Se og Hør.

Han har en gæld på 5,7 millioner kroner fra tidligere tiders overforbrug, men det afholder ham dog ikke fra at bo i en dyr penthouselejlighed på Islands Brygge i København.

"Jeg har skaffet nogle sponsorer. Jeg arbejder for dem, og så betaler de huslejen," siger Fetterlein til Se og Hør.

Om det bliver til et opgør med penthouselejligheden, så sponsorpengene kan bruges anderledes, melder historien ikke noget om. Men Frederik Fetterlein har tillid til, at han vil få god rådgivning.

"Jeg regner med, at jeg kan lære en masse. Det er to fornuftige værter, som jeg har stor tillid til," siger Frederik Fetterlein til Se og Hør.

Kilde: Se og Hør