TV2-vært stopper efter blodprop

Danmark
Den garvede Christiansborg-journalist vil ikke tilbage i samme rumle, som før han blev syg. (Foto: Privat)

Anders Langballe har meddelt tv-stationen, at han ønsker at forlade sin arbejdsplads.

Anders Langballe er ikke længere en del af holdet på TV2.

– Vi og Anders Langballe er blevet enige om, at Anders stopper på TV2. Anders har været hos os siden september 2009, først som reporter på Christiansborg, men de seneste mange år som politisk redaktør, skriver Mikkel Hertz, der er nyhedsredaktør på TV2, om Anders Langballe.

For 14 måneder siden blev Anders Langballe ramt af en blodprop i hjernen, og netop det sygdomsforløb har sat tankerne i gang hos den garvede politiske journalist.

– Det er noget af en oplevelse at få sådan 14 måneder, hvor livet er vendt op og ned. I de første uger efter blodproppen stod det ikke klart, at jeg skulle kunne få mit sprog igen, eller om jeg ville ende som en grøntsag. Det sætter tanker i gang, og det har også været medvirkende til, at jeg nu tænker, at det er tid til at tage springet. Det har været et par vilde måneder, og her de sidste to uger er det virkelig gået stærkt i forhold til alt det her med TV2, siger Anders Langballe til Ekstra Bladet.

– Jeg føler mig sund og rask og meget klogere. Før i tiden fyldte arbejdet for meget. Jeg elsker at arbejde og kunne bidrage med det, der er min faglighed, men jeg kommer ikke til at arbejde på en måde, som jeg gjorde de sidste år på TV2. Det var ved at koste mig livet. Så det har jeg lært, siger han.

 

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko