Tv-værter får skæld ud af Aretha Franklin
Der er ikke nogen, der skal fortælle divaen Aretha Franklin, at hun ikke er kendt nok.

Hun er for gammel og ingen unge ved, hvem hun er. Så hård var dommen fra to tv-værter over sangerinden Aretha Franklin, der i sidste uge stod frem og meldte sig på banen som kandidat til rollen som dommer i American Idol.

- Hvis producerne gerne vil have et yngre publikum med på vognen, så er det altså sådan, at mange børn rent faktisk ikke ved, hvem Aretha Franklin er.

- Det er synd, men det gør de ikke, sagde tv-værtinden Kathie Lee Gifford for nylig i showet Today, hvor hun er vært sammen med Hoda Kotb.

Efter at både Jennifer Lopez og Aerosmith-sangeren Steven Tyler har meddelt, at de ikke vil være med ved dommerbordet i næste sæson, har Aretha Franklin været opsat på at overtage én af de varme stole.

Og ingen skal fortælle hende, hvad hun kan og ikke kan. Derfor har hun skrevet et brev til de to tv-værter, hvor hun skælder ud over deres behandling.

- Jeg nyder at se jeres tv-show, men deres bedømmelse af mig er fuldstændig forkert. Mit publikum og mine fans er fra otte til 90 år!

- De er fra alle dele af verden, og jeg er meget kendt hos de unge og hos teenagere. Deres forældre spiller min musik. Gifford skulle lave lidt research inden hun taler om mig, skriver Aretha Franklin i brevet, som CNN har fået fingrene i.

Hvorvidt Aretha Franklin kommer til at sidde med ved dommerbordet i det amerikanske talentshow, er endnu ikke afgjort.

/ritzau/