TV-vært lånte dankort ud: Snydt af Fetterlein
Selvom han smiler tillidsvækkende, kan det være en dårlig ide at låne sit dankort ud til Frederik Fetterlein. Foto: Scanpix, Sonny Munk Carlsen
Frederik Fetterlein tilbød sin veninde, TV2-værten Camilla Nørgaard, at skrive en bog om ham. Nu har også hun penge i klemme.

Da Frederik Fetterlein tilbød veninden og TV2-værten Camilla Nørgaard at skrive en bog om ham, skulle hun have sagt nej.

Men det gjorde hun ikke, skriver Se og Hør.

"Da jeg sagde ja til at skrive bogen om Frederik, havde jeg aldrig i mit liv forestillet mig, at det skulle koste mig så dyrt," siger Camilla Nørgaard til Se og Hør.

Den 33-årige sportsvært, der var venner med Fetterlein, bliver lovet et forskud på 50.000 kroner, men kort før hun tager hul på en større researchtur sammen med den tidligere tennisspiller, begynder løjerne.

"Frederik ringer til mig, da jeg er på arbejde og har travlt. Han fortæller, at han har mistet sin jakke og dermed alle sine kreditkort i byen, så han kan ikke købe flybilletter til os. Jeg forklarer, at jeg ikke kan komme til en computer lige nu, så han foreslår, at han bare kan bestille flybilletterne med mine kreditkort-informationer. Jeg når lige kort at tænke 'Er det dumt?', men vi er jo gode venner, så jeg slår tanken hen," siger Camilla Nørgaard til Se og Hør.

"Da jeg kommer hjem, er der trukket 20.000 kr. (yderligere, red.) på min konto for lejlighed og billeje - penge, jeg ikke selv har brugt. Jeg ringer til Frederik, som forklarer, at han har prøvet det før, og at det bare er en fejl," siger hun.

Men Fetterlein fortsætter med at hæve på kortet, og i alt har episoden kostet hende 90.000 kroner, som hun har opgivet at få igen. Fetterleins bog nu er udkommet med en anden forfatter.

Kilde: Se og Hør