Tv-kendis har mistet formuen
Andrea Elisabeth Rudolph har proppet alle sine penge i skønhedsprodukter og håber nu på succes med sit firma, dog stadig har underskud. Sidste år på 143.676 kr. Foto: Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Nu bor hun til leje og har skruet gevaldigt ned for forbruget. Det er nødvendigt, efter en tv-karriere er skifte ud med iværksætter-livet.

Det er ikke altid en dans på roser, at være feteret kendis og tv-vært.

Det ved Andrea Elisabeth Rudolph alt om.

De senere år har hendes tilværelse ændret sig meget. Men på eget initiativ. Hun satsede alt på en tilværelse om iværksætter og droppede livet som mediedarling og tv-vært.

- Jeg har måttet gå fra at leve et privilegeret liv til pludselig at skulle skrue gevaldigt ned, fordi jeg ikke havde de samme penge. De var alle investeret i Rudolph Care, siger Andrea til BT.

Hun har satset alt, hvad hun havde og bor i dag til leje. Men springet fra tv-vært til arbejdet med skønhedsprodukter i eget navn var nødvendigt.

- Jeg var virkelig glad for den karriere, jeg havde skabt inden for medieverdenen. Men jeg havde h aft nogle år med nogle ret barske oplevelser og følt mig jaget. Det gjorde, at jeg kom til at opbygge et hegn foran mig, siger den tidligere Vild med dans-vært til BT.

Pengene er væk, men det er modet ikke. Hendes mor har investeret godt tre millioner kroner i firmaet, som trods underskud ser ud til at være på rette vej.

- Jeg føler faktisk det går rigtig godt. Ja, vi havde et underskud sidste år, men det var langt mindre, end det vi havde budgetteret med. Vi har vundet tre priser, hvilket vi er stolte over - det giver enorm energi, siger Andrea til avisen.