TV 2-vært smaskforelsket: Vi har det fantastisk sammen
Christian Høgh Andersen ville gerne gøre sin kærlighed officiel. Foto: Per Arnesen/TV 2
Christian Høgh Andersen og Anne Wennecke Kellner har endnu ikke planer om at flytte sammen, selvom de er smaskforelskede.

TV 2 News-værten Christian Høgh Andersen og psykologen Anne Wennecke Kellner danner par. Det har de afsløret på Facebook, skriver BT.

- Vi er meget, meget glade, så simpelt kan jeg sige det. Vi har det virkelig fantastisk sammen, siger Anne Wennecke Kellner til avisen.

Den 41-årige Christian Høgh Andersen og 45-årige Anne Wennecke Kellner mødte hinanden for første gang på en date i begyndelsen af april. Til BT fortæller Anne Wennecke Kellner, at de har været kærester siden 8. april

- Men nu er det rigtig blevet officielt, fordi det er kommet på Facebook, siger hun og fortæller, at det var Christian Høgh Andersen, som gerne ville gøre kærligheden officiel.

Til sammen har parret fire børn. Christian Høgh Andersen har en datter på syv år og bor i Odense, mens Anne Wennecke Kellner bor i Birkerød med sine børn på syv, ni og 16 år.

Børnene har endnu ikke mødt hinanden og det bliver nok ikke foreløbig, det sker. Parret er nemlig ikke nået til snakken om at flytte sammen, men pendler frem og tilbage.