Tronarving køber drinks til hel pub
Prins Charles gav indbyggerne i den lille flække Stamford Bridge et stort smil på læben. Foto: Alastair Grant/AP
Prins Charles bød på en trøstende forfriskning, da han besøgte Stamford Bridge, der blev ramt af julens oversvømmelser i Storbritannien.

Prins Charles gav de hårdtprøvede borgere i den lille flække Stamford Bridge et stort smil på læben torsdag eftermiddag.

Den lille britiske landsby, der ligger lidt uden for storbyen York i Nordøstengland, var blandt de hårdest ramte af oversvømmelserne, der hærgede store del af Storbritannien i slutningen af december.

Den 67-årige tronarving lagde vejen forbi byens lokale pub, The New Inn, sammen med hertuginde Camilla under parrets besøg i den nordlige del af England. Og her gjorde tronfølgerparret stort indtryk, fortæller stedets værtinde, Helen Ambler, til Hello! Magazine.

- Han tilbød at købe hele pubben en drink og sagde, han ville komme forbi, næste gang han var i området, siger hun til avisen og beretter om den skæbnesvangre dag, der nær var ved at sænke hele pubben, selv om stedet blev forskanset af sandsække.

- Jeg opdagede vandet klokken 08 om morgenen, da jeg vågnede og så, at det sivede ind. Vandet steg så hurtigt og væltede op gennem gulvet. Det var forfærdeligt, men heldigvis kom vi igennem det, fortæller hun videre.

Helen Ambler tog imod prins Charles og hertuginde Camillla under besøget og viste dem rundt og fortalte om skaderne, som den massive mængde regn havde medført.

- Det var rart endelig at blive anerkendt - der har været meget fokus på vandmængderne i York, men vi var også hårdt ramt, så det var rigtig godt at møde de kongelige, roser hun tronfølgerparret.

/ritzau/FOKUS
via Listen To News