Troels Lund Poulsen hyrer stjerneadvokat
Troels Lund Poulsen er glad for sit valg af advokat, oplyser han til Newspaq. Foto: SØREN LORENZEN / POLFOTO
Det bliver topadvokaten Karoly Németh, der skal være den tidligere skatteministers bisidder under kommissionens undersøgelse af skattesagen.

Det er noget af en kendis-advokat, Troels Lund Poulsen (V) har hyret som bisidder i sagen om hans rolle i Helle Thornings skattesag.

Det er nemlig advokat Karoly Németh, der skal hjælpe den tidligere skatteminister med gode råd og vejledning, når den nedsatte undersøgelseskommissionen begynder arbejdet.

Det bekræfter Karoly Németh over for Newspaq.

"Jeg skal være bisidder for ham. Det er jo som en advokat, der varetager hans interesser, og på hans vegne påser sig, at alt går for sig, som det skal, og argumenterer for hans synspunkter," siger Karoly Németh til Newspaq.

Og Troels Lund Poulsen er tilfreds med sit valg.

"Jeg er glad for, at advokat Karoly Németh har påtaget sig hvervet som bisidder, og jeg ser nu frem til, at Undersøgelseskommissionen påbegynder sit arbejde," oplyser Troels Lund Poulsen skriftligt til Newspaq.

Den tidligere skatteminister påpeger advokatens store erfaring.

"Advokat Karoly Németh har betydelig erfaring i relation til undersøgelseskommissioner, såvel som udspørger og som bisidder og regnes blandt de førende procesadvokater i Danmark," lyder det fra Troels Lund.

Og det er ikke kun erfaring med undersøgelseskommissioner Karoly Németh har. Han har tidligere været advokat for blandt andet kosmetolog-dronningen Heidi Sommer, cykelrytteren Michael Rasmussen, fodboldmålmanden Arek Onyszko og Dansk Folkepartis Jesper Langballe.