Troels Bechs OB kom godt fra start med sejr
Med en 1-0-sejr på udebane over Brøndby fik OB-træner Troels Bech en god start på sit nye job.

OB har været et af sommerpausens mest omtalte superligahold på grund af Troels Bechs ansættelse som træner, og den nye chef fik en god start på sit nye job.

I sin første kamp i spidsen for fynboerne vandt Troels Bech og kompagni en 1-0-sejr i Brøndby, og til tider viste OB også prøver på det hurtige pasningsspil, som Bech gerne vil praktisere.

Efter et par indledende minutter, hvor gæsterne lige skulle finde sig selv i det nye system, begyndte tingene at glide.

Det var tydeligt, hvad Bech gerne vil have sine spillere til at gøre. OB'erne ville spille bolden op ad banen, og selvom de rigtige løb uden bold endnu ikke sidder helt på rygraden, var der muligheder, når OB fik kombineret sig forbi Brøndby-midtbanen.

OB kom foran efter 16 minutter. Rasmus Falk forsøgte at drible sig fri i feltet, men Daniel Stenderup tacklede bolden fra ham. Desværre for Brøndby røg bolden direkte hen til Jacob Schoop, der sikkert scorede til 1-0.

Brøndby spillede fint med i første halvleg, hvor Auri Skarbalius' spillere viste stor aggressivitet i boldpresset.

Det blev dog ikke til de helt store chancer, og Brøndby var farligst på dødbolde, hvor store Simon Makienok kom til et par muligheder.

Efter pausen overtog Brøndby fuldstændig spillet, og OB var dårligt over midten det første kvarter.

Jacob Schoop, der havde spillet fremragende i første halvleg, tabte kampen om midtbanen til Mike Jensen.

Transferaktuelle Michael Krohn-Dehli var sat på bænken af Auri Skarbalius, men han fik dagens største bifald, da han kom på banen efter 56 minutter. Krohn-Dehli viste også hurtigt sine kvaliteter.

To minutter efter headede Clarence Goodson et indlæg fra EM-profilen på overliggeren, og kort efter flugtede Simon Makienok bolden lige ind i maven på Jesper Christiansen efter et hjørnespark.

Krohn-Dehli var ligeledes manden bag et par halve muligheder til Nicolaj Agger.

Med 13 minutter igen fik Brøndby helt fortjent bolden i mål, men scoringen talte ikke.

Clarence Goodson headede bolden i mål ved bageste stolpe, men dommer Lars Christoffersen annullerede målet for skub i ryggen.

Tættere på en udligning kom Brøndby ikke, og OB hentede sæsonens første tre point.

/ritzau/