Troels Bech er ikke tilfreds med spillet
Trods en 1-0-sejr på Brøndby Stadion var Troels Bech ikke helt tilfreds med OB's præstation.

Nyansatte Troels Bech fik med tre point på udebane mod Brøndby en rigtig god start på tilværelsen som cheftræner i OB.

På trods af 1-0-sejren var han dog ikke helt tilfreds med det spil, som hans 11 udvalgte leverede på Brøndby Stadion.

- Vi fik mange point ud af en ikke-fantastisk præstation. Det, vi putter ind i kampen, er entusiasme, løbeglæde og godt forsvarsspil. Det rakte i dag, siger Troels Bech.

Han vil meget gerne have sit hold til at spille hurtig pasningsfodbold, men det fungerede ikke mod Brøndby, mener cheftræneren.

- Bevægelserne inden afleveringerne gjorde, at afleveringerne blev for svære. De var for langsomme, og så skulle ham med bolden levere det hele, siger Troels Bech, der heller ikke havde regnet med superspil fra første runde.

- I vores træningskampe har vi faktisk været en del foran det, vi kunne forvente. I dag var lidt tættere på den realistiske forventning, siger Bech

Det er præcis en måned siden, at Troels Bech første gang trænede sine nye spillere, og han har flere gange talt om, at OB skal i gang med en længere proces for at vænne sig til den nye fodboldfilosofi.

Derfor har han tillid til, at det gode spil nok skal komme med tiden.

- Vi er lige begyndt. De her pointgivende kampe kan godt forstyrre en lille smule, når vi er midt i at øve os.

- Men hver eneste uge bliver der stukket et termometer i armhulen på os, og der er det vigtigt, at vi kan vise, vi er sunde og raske, siger Troels Bech.

/ritzau/