Annette Heick på scenen med grand prix-vinder
Annette Heick - i øjeblikket uden krøller - får Johannes Nymark fra gruppen Lighthouse X som makker. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Annette Heick får Johannes Nymark som vært-makker. Han vandt dette års Melodi Grand Prix med gruppen Lighthouse X.

Hvis den seneste udgave af den danske afdeling af Melodi Grand Prix huskes for noget, så er det nok Annette og Hilda Heicks optræden som værter.

Mor og datter fik verbale stryg på de sociale medier, og Annette Heick især for sit krøllede look.

Men nu har DR udpeget den populære sanger, klummeskribent og tv-vært som den ene halvdel af værtsparret til det kommende Melodi Grand Prix.

- Annette klæder Melodi Grand Prix. Det så vi i år i Horsens, så hun er et stærkt kort at have med. Samtidig vil vi også lære af vores fejl forstået på den måde, at vi ikke kom i finalen sidste år, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR, blandt andet i en pressemeddelelse.


Lighthouse X på scenen i Stockholm til Eurovision 2016. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix/arkiv

Vinder bliver makker

Annette Heick får Johannes Nymark som makker. Han deltog også ved dette års Melodi Grand Prix, men det var som medlem af gruppen Lighthouse X.

Lighthouse X vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen "Soldiers of Love", men nåede ikke finalen i den internationale udgave. Gruppen blev opløst i august.

Melodi Grand Prix 2017 bliver sendt direkte på DR1 lørdag 25. februar klokken 20.00 fra Jyske Bank Boxen i Herning.


Annette Heick og Johannes Nymark. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

via Listen To News