Trine Troelsen gider ikke høre mere kritik
Trine Troelsen mener efter OL-exiten, at håndboldkvinderne fik vist mod Norge, at de kan spille god håndbold.

Der blev grædt igennem hos det kvindelige håndboldlandshold, da holdet fredag aften havde forpasset muligheden for at gå videre fra gruppespillet ved OL i London.

Danskerne leverede uventet god modstand mod Norges forsvarende OL-guldvindere, som scorede sejrsmålet til 24-23 cirka 10 sekunder før tid.

- Det var mærkeligt at sidde ude i omklædningsrummet og tudbrøle og være ked af det, for vi spillede en fantastisk kamp, siger Trine Troelsen.

Hun mener, at håndboldkvinderne i kampen mod nordmændene fik bevist, at de har noget at gøre i håndboldtoppen.

Trine Troelsen vil derfor gerne slutte OL-turneringen af med en god indsats mod førerholdet i gruppe B, Frankrig.

- Jeg har det sådan, at jeg gerne vil lukke munden på folk. Jeg er så pisse træt af at høre folk sige, at vi er så pisse dårlige, og at vi ikke kan en skid.

- Inden vi tog afsted til OL, havde folk ingen forventninger til os. Når vi spiller sådan en kamp som i dag, kan de se, at vi godt kan spille håndbold, siger hun.

OL-exiten gør ondt, siger backen.

- Det er pisse hårdt. Det var ikke lige det, vi havde forestillet os, da vi tog afsted, men vi vidste, at det var en svær pulje.

- Kunne vi spille sådan her i alle kampe, så ville vi også være i en kvartfinale. Men det er vores egen skyld, det var ikke godt nok, siger Trine Troelsen med henvisning til nederlagene til Sydkorea og Spanien ved OL.

/ritzau/