Tredje skudoffer fundet i Sverige
Det tredje skudoffer er blevet fundet i Malmø. Han kan være gerningsmand til dræbet på Vesterbro tidligere i dag. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Politiet har fundet den tredje mand, der blev ramt af skud på Vesterbro imorges, på et hospital i Malmø. Han kan være gerningsmanden.

Sagen om morgenens voldsomme Vesterbro-skyderi, udvikler sig fra time til time.

Politiet bekræfter nu over for Ekstra Bladet, at den tredje mand, der blev ramt ved skyderiet i morges, er fundet på et hospital i Malmø. Hospitalet, hvor den sårede tidligere i dag blev opereret, er nu under skarp bevogtning af svensk politi.

Politiet ved endnu ikke, hvilken af de to stridende grupper, som den sårede tilhører. Man udelukker derfor heller ikke, at der kan være tale manden, der affyrede skuddene, som dræbte en 24-årig mand foran moskeen på Vesterbro i København.

"Vi har en mistanke om, hvem han er, men han er ikke endeligt identificeret," siger Lau Thygesen til Ekstra Bladet, som håber at have identiteten klar i løbet af aftenen.

Ifølge Ekstra Bladet svarer signalementet af den indlagte til gerningsmanden fra skyderiet.

Tidligere i dag kom det frem, at den dræbte 24-årige tidligere selv har været dømt for et drabsforsøg på en amerikansk udvekslingsstudent i 2002.

Amerikaneren blev stukket i brystet med en kniv på Kongens Nytorv i København, og ifølge lægerne var det held, at han overlevede.

Kilde: Ekstra Bladet