Treårig dræbt af lastbil
En kvinde blev slæbt 25 meter efter en lastbil, mens hendes treårige søn blev dræbt på stedet under en dramatisk ulykke i indre København fredag morgen.

Chokerede vidner så magtesløse til, da en hollandsk lastvognchauffør fredag formiddag tog et venstresving og smadrede sit tonstunge køretøj direkte ind i en kvinde og hendes treårige søn.

Ulykken fandt sted på hjørnet af Vester Farismagsgade og Gyldenløvesgade i det indre København, og dræbte den treårige dreng på stedet. Drengens mor, en 35 årig kvinde, blev derimod slæbt 20-25 meter under lastvognen, inden chaufføren slog bremsen i. Det skriver Politiken.dk.

Flere af vidnerne til ulykken var så chokerede, at det først sent på dagen var muligt for politiet, at sammestykke hvad der egentlig var sket. En bilinspektør skal nu undersøge lastvognen, for blandt andet at afklare om der var noget i vognen, som kunne have blokeret for chauførens udsyn. Haverikommissionen har tidligere peget på at udsmykning i lastvogns-vinduer kan være skyld i ulykker.

Chauføren er sigtet for uagtsomt manddrab.

via Listen To News