Tre falske Apple-butikker opdaget i Kina

I Kina har en amerikansk blogger afsløret falske Apple-forretninger. Forretninger der skulle være svære at se var en kopi.
I går torsdag blev der taget dette billede fra butikken i det sydvestlige Kina. Her ses skiltet til højre, der i en rigtig butik bare ville være et æble på.
I går torsdag blev der taget dette billede fra butikken i det sydvestlige Kina. Her ses skiltet til højre, der i en rigtig butik bare ville være et æble på. Foto: AP, Aw Hk Tok / POLFOTO

Den elektroniske frontrunner, firmaet Apple er blevet plagieret på det groveste. I Kina er der nemlig tre falske Apple-butikker. Det skriver en amerikansk blogger i følge BBC News.

Og det skulle være en meget imponerende efterligning.

"Smukt snyd - genialt - den bedste snydebutik, vi nogensinde har set," skriver bloggeren BirdAbroad

Kina der ellers fører an på både den elektroniske og økonomiske front laver nu også piratprodukter - så gode at det er svært at se, selv for de ansatte. I artiklen skriver bloggeren nemlig, at hun via sine samtaler med de ansatte opdagede, at mange af dem var overbeviste om, at de var ansat af det amerikanske gigantfirma til at stå i en vaskeægte Apple-store.

En af de afslørende ting var, at der på butiksfacaden, med store bogstaver, stod 'Apple Store.

"Apple skriver aldrig 'Apple Store' på deres skilte - de viser kun deres lysende frugt," skriver den amerikanske blogger.

I Kina lægger de rigtige Apple-forretninger i Beijing og Shanghai

Kilde: BBC News

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.