Tre dræbt af thailandske bomber
Ifølge Udenrigsministeriet er tre personer dræbt af bomberne i Thailand. Ingen danskere er blandt ofrene, lyder de første oplysninger

Det danske udenrigsministerium oplyser, at der ikke er danskere eller andre udlændinge blandt de sårede og dræbte i en række bombeattentater i Thailans hovedstad, Bangkok, søndag.

Ifølge AP eksploderede bomberne mindst fire forskellige steder i Bangkok og sårede mindst 12 personer. Den danske ambassade i Thailand har fået oplyst, at tre personer er dræbt og 11 sårede.

»Vi har været i kontakt med ambassaden, og de foreløbige meldinger er, at der ikke er udlændinge blandt de sårede eller dræbte - og altså ingen danskere,« siger vagthavende ved Udenrigsministeriet.

Udenrigsministeriet følger udviklingen tæt og er løbende i kontakt med den danske ambassade i Thailand. Ministeriet har indtil videre ikke ændret rejsevejledningen til landet, hvor man råder til at vise »agtpågivenhed« på offentlige steder i landet.

Thailands politi undersøger i øjeblikket mistænkelige pakker seks andre steder i Bangkok. Der er foreløbigt ingen grupper, der har taget ansvaret for bomberne.

Rejsebureauet MyTravel har tidligere vurderet, at op mod 5.000 danskere fejre jul og nytår i Thailand.