Tre danske golfkvinder præger topstriden i New Zealand
Nicole Broch Larsen kunne ikke holde fast i førstepladsen i New Zealand, men hun er fortsat med i toppen. Det samme er to landsmænd nu. Foto: Laurent Cipriani/AP
Der er tre danske golfkvinder i top-6 ved Ladies European Tour-turneringen i New Zealand.

Den danske golfspiller Nicola Broch Larsen kunne ikke holde føringen på anden runde af New Zealand Women's Open, men sammen med to landsmænd har hun sikret et stærkt rød-hvidt præg i topstriden.

Broch Larsen gik anden runde i et enkelt slag over banens par og gled tilbage på en delt sjetteplads i stillingen - dog kun med tre slag op til førstepladsen.

Til gengæld gik både Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen flotte runder i henholdsvis seks og fire slag under par, hvilket sendte dem op på en delt tredjeplads.

Dermed er der tre danske kvinder i top-6 i turneringen, og muligheden for et eller flere topresultater er bestemt til stede.

I toppen ligger hjemmebanefavoritten Lydia Ko, som samlet er otte slag under par halvvejs i turneringen.

Kun Malene Jørgensen blandt danskerne har udspillet sin rolle i New Zealand efter en samlet score på 13 slag over par efter de to første runder.

Det er den første turnering på Ladies European Tour i år, hvor de danske spillere foruden præmiepenge og titler kæmper om to pladser ved OL i Rio de Janeiro.

/ritzau/