Tre anholdt ved antifacistisk demonstration
Tre blev anholdt efter demonstrationen mod nazisterne i Greve var overstået. De skabte uro ved Hundige Station. Foto: LINNEMANN KRISTIAN/Polfoto
En kvinde er anholdt for at påkøre en motorcykelbetjent. Ellers forløb demonstrationen relativt fredeligt, dog skabte 30-40 unge uro.

En ellers relativt fredelig demonstration ved nazisternes hus i Greve endte med tre anholdelser ved Hundige Station, efter demonstrationen reelt var overstået. Politiet måtte gribe ind med hunde.

De tre er anholdt for forskellige forseelser, meddeler politiet til TV2 News. Blandt andet er en kvinde kørt ind i en motorcykelbetjent, og politiet vurderer, at det var bevidst. Betjenten er uskadt.

Ved dagens demonstration deltog omkring 250 personer, som demonstrerede mod en bebudet koncert i nazisternes hus i Greve. 30-40 unge skabte uro under demonstrationen, da de smed røgbomber og kanonslag og forsøgte at komme uden om politiets afspærringer for at komme tættere på nynazisternes hus i Greve.

"Jeg tror ikke, de havde noget med demonstrationen at gøre. Jeg tror, de var ude for at lave lidt rav i gaden," siger politiinspektør Jens Børsting til Newspaq.

Politiet holdt demonstrationen omkring 100 meter væk fra nazisternes hus, og det blev respekteret af alle andre end de 30-40 unge.