Ernæringsekspert Michelle Kristensen har ofte en 15 timers arbejdsdag og tilbagelægger snildt 800 kilometer i bil på én dag. Hun er her, der og alle vegne – det kræver sin kvinde. Og sin kost.
’Kan du ikke interviewe mig, mens jeg sidder med farve i håret hos frisøren?,’ spurgte Michelle Kristensen MOVEs journalist.
Har man mange jern i ilden og kun 24 timer i døgnet til at smede i, er det med at tænke i effektivt. 2014 var et hæsblæsende år for 30-årige Michelle Kristensen.
Fra ”bare” at være sig selv og tilbyde personlig træning og kostvejledning samt skrive artikler for et magasin oprettede hun sidste år sit eget firma, ansatte fem medarbejdere og udgav tre bøger om, hvordan vi opnår en stærk og sund krop. Hun giver også kendt for at give gode sundhedsråd i TV 2's 'Go' morgen, Danmark'.
Se træningsmetoden, der giver en fast numse, på femina.dk
Har brug for energien fra den sunde mad
Også i år slider Michelle Kristensen som rejsende i sundhed – især på de jyske motorveje. De mange timer på farten til og fra foredrag og bootcamps stiller krav til måltiderne. Ikke mindst mellemmåltiderne.
’Når jeg spiser usundt, bliver min krop tung og træt. Jeg har ikke tid til at være træt. Jeg skal præstere rimelig meget på en dag og ofte være på over for mange mennesker. Jeg har brug for den energi og det mentale velvære, jeg får af sund mad. Jeg har mange forskellige projekter kørende samtidig, og selv om jeg er en del af et team, er det mig, der har det sidste ord i alle projekter. Det kræver et stort overblik at kunne skifte mindset hele tiden. Og overblik kræver energi,’ fortæller Michelle, der prioriterer protein og sundt fedt frem for kulhydrater.
Hun laver gerne en stor portion aftensmad, som hun kan dele op i mindre portioner og tage med rundt i landet.
Tab 1 kilo om ugen uden at være sulten. Få den effektive slankekur på søndag.dk
Spiser hellere salat end hotdog
Ernæringseksperten kan ikke huske, hvornår hun sidst satte tænderne i en fransk hotdog fra et motorvejscafeteria eller spiste en slatten sandwich på en færge. Næ, stik hende tre gulerødder og en omelet fra i aftes, så er hun glad – og energisk.
’En salat er også lækker dagen derpå, men mit råd er at undgå for eksempel rucola og spinat, for det bliver smattet. At vælge den sunde mad er nemt og naturligt for mig. Jeg synes faktisk, grøntsager smager godt, og jeg er afhængig af den energi, jeg får af at spise sundt. Michelle er ikke en hellig-Frans, men lever dog i håbet om, at landets tankstationer og motorvejscafeterier springer endnu mere med på den sunde bølge,’ siger hun.
’Ud over at have en sund hjemmelavet madpakke med har jeg god erfaring med at have spist hjemmefra – og altid have et lager af frugt, grøntsagsstænger og nødder i bilen,’ råder eksperten.
Redaktionen, MOVE, Aller Media