Trænerfyring var dyr for Skjern Håndbold
Aktieselskabet Skjern Håndbold kommer for første gang ud med et underskud, fortæller bestyrelsesformanden.

Da Skjern Håndbold valgte at skille sig af med træner Veroljub Kosovac ved årsskiftet, traf klubben en dyr beslutning. Fyringen betyder nemlig, at klubben for første gang kommer ud med et underskud, ifølge bestyrelsesformand Carsten Thygesen.

- Vi tog en kalkuleret chance, da vi byttede ud i trænerstaben. Og vi vidste godt, at det kunne ende med et underskud, hvis det glippede, siger Thygesen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Carsten Thygesen og resten af Skjern Håndbold havde håbet på, at de sportslige resultater ville blive bedre efter fyringen, og at klubben derefter ville kunne hente de penge, som den måtte punge ud til den fyrede træner.

Men sådan gik det ikke, for Skjern endte på sidstepladsen med to point i deres gruppe i slutspillet.

Og dermed må Thygesen på generalforsamlingen senere på året for første gang præsentere et underskud i aktieselskabet Skjern Håndbold. Et underskud, der lyder på cirka en halv million kroner.

Sponsorerne er dog ikke forsvundet af den grund, siger formanden, der samtidig afviser at bruge penge på nye spillere - heller ikke selv om flere går arbejdsløse efter AG København gik konkurs for et par uger siden.

- Vi har simpelthen ikke råd til de spillere. Så der kommer ingen, siger Thygesen.

/ritzau/