Træner ender på sygehuset efter kaosderby i Istanbul
Besiktas-træner Senol Günes tager sig til hovedet, efter at Fenerbahce-fans har kastet en genstand efter ham. Kampen blev kort efter afbrudt og ikke genoptaget. Günes blev samtidig sendt på hospitalet. Foto: Kemal Aslan/Reuters
Den tyrkiske pokalsemifinale mellem Fenerbahce og Besiktas blev ikke færdigspillet efter objekt ramte træner.

Det endte i et stort kaos, da Fenerbahce og Besiktas torsdag aften kæmpede om en plads i den tyrkiske pokalfinale.

Kampen blev ikke færdigspillet, efter at Besiktas-træner Senol Günes et kvarter inde i anden halvleg blev ramt i hovedet af en genstand, der blev kastet fra tribunerne.

65-årige Günes faldt til jorden, men fik rejst sig igen og tog sig til hovedet.

Han var i tydelige smerter, og inde i omklædningsrummet blev han syet med fem sting af holdets læger, inden han på en båre blev fragtet til hospitalet, hvor han har tilbragt natten.

Episoden opstod i det 57. minut, hvor spillere fra Besiktas var kommet i skænderi med flere af Fenerbahces fans. Senol Günes var gået hen for at blande sig, da han pludselig blev ramt.

Stemningen var hadsk mellem de to rivaliserende Istanbul-hold, og allerede før pausen var opgøret blevet afbrudt i fem minutter, efter at genstande var blevet kastet ned mod Besiktas-spillerne.

På banen gik spillerne også hårdt til hinanden, og efter en halv time havde Fenerbahces Pepe fået direkte rødt efter en hård tackling med støvleknopperne.

Det første semifinaleopgør på Besiktas' hjemmebane var endt 2-2. Da torsdagens kamp blev afbrudt var stillingen 0-0. Det er endnu uvist, hvad der videre skal ske.

/ritzau/AFP