Tottenham skuffede mod Newcastle
Tottenham udnyttede ikke massiv overvægt i spil og chancer og måtte i stedet se sig slået 3-2 på hjemmebane af Newcastle.

Det startede, som det begyndte i Premier League-opgøret på White Hart Lane i London: med et massivt Tottenham-pres på Newcastles mål.

Både i starten og slutningen holdt gæsternes forsvar stand, og Newcastle kunne løbe med en 3-2-sejr i den meget underholdende kamp. Det giver Newcastle-manager, Glenn Roeder, en smule ro, mens jagten så småt går ind på Tottenham-træner, Martin Jols, skalp.

Langt hen ad vejen så det ellers ud til, at Tottenham skulle hente tre gode point i jagten på europæiske pladser.

Formstærke Jermain Defoe gjorde det til 1-0, efter at Tottenham havde måtte se en række skud pareret af den fantastiske Newcastle-keeper Shay Given. De parader skulle vise sig at være vigtige, for selvom gæsterne intet havde at byde ind med i første halvdel af kampen, lykkedes det Paul Huntington at udligne for det til stadighed skadesplagede nordengelske mandskab. Dimitar Berbatov bragte hjemmeholdet foran 2-1 10 minutter inde i anden halvleg, og så plejer udebaneversionen af Newcastle af være slået.

Men plejer er død, efter at klubben har hentet det lille nigerianske muskelbundt Obafeme Martins. Med et rabalder af et hug fra kanten af straffesparksfeltet udlignede han tyve minutter før tid. Og der skulle kun gå et minut yderligere, før den tidligere Manchester United-spiller Nicky Butt havde bragt Newcastle på sejrskurs, denne gang med Martins som oplægger.

Og så var det, at Tottenham igen satte gæsterne under et tungt pres. Men uden den fornødne held og træfsikkerhed.

Og så kunne Newcastle kravle op på en mere lun 11. plads, mens Tottenham nu har otte point op til Europa.

via Listen To News