Tottenham-manager: Vi blev slået på fysikken
Tottenham-manager Mauricio Pochettino forklarede onsdagens nederlag til West Ham med modstanderens fysiske overtag. Manageren havde dog også ros til sine spillere. Foto: Tim Ireland/AP
Det var fysikken og en dårlig bane der sikrede West Ham sejren over Tottenham, siger Mauricio Pochettino.

Onsdag var en dårlig dag for topholdene i Premier League, da både Tottenham og Arsenal tabte til henholdsvis West Ham og Swansea.

Tottenham havde ellers mulighed for at indtage førstepladsen i ligaen med en sejr, men holdet var aldrig i nærheden af en sejr i 0-1-nederlaget.

Ifølge Tottenham-manager Mauricio Pochettino skyldes nederlaget især West Hams fysiske overtag.

- Vi startede ikke kampen på en god måde. Vi lavede nogle fejl, og spillerne følte sig ikke frie til at spille, som vi normalt spiller.

- West Ham er et fysisk stærkt hold, og det gjorde det svært for os. Og så var forholdene til deres fordel, for banen var dårlig, forklarer manageren til BBC

Han har dog alligevel masser af ros til sine spillere trods nederlaget.

- Spillerne er kede af det, men vi er meget motiverede og begejstrede for, at vi stadig er med i toppen af ligaen. Jeg er stolt af dem, for det var en fantastisk indsats, siger Pochettino.

Han understreger, at det nu handler om at se fremad og kæmpe videre i topstriden.

- Vi er nødt til at være positive, og det er vigtigt, at vi er klar til næste kamp. Når man taber, kan man bruge som årsag, at spillerne er trætte eller noget andet, men sandheden er, at det bare ikke var en god aften for os, lyder det fra Pochettino.

Hos West Ham er manager Slaven Bilic ikke overraskende begejstret over sit holds dominans i kampen.

- Det var sæsonens største kamp for os, og det var måske vores bedste præstation overhovedet. Fra første minut dominerede vi taktisk, teknisk og fysisk.

- Tottenham er det hold, der lukker færrest mål ind og løber mest, så at udspille dem er kæmpe stort, og de skal være glade for, at vi kun vandt med ét mål, siger han til BBC.

/ritzau/