Tottenham-komet målløs efter udtagelse til landsholdet
Tottenham-spilleren Dele Alli er overrasket over torsdagens udtagelse til det engelske landshold.
Den unge Tottenham-spiller Dele Alli er overrasket over at være blevet udtaget til det engelske landshold.
Den unge Tottenham-spiller Dele Alli er overrasket over at være blevet udtaget til det engelske landshold. Foto: Lionel Cironneau/AP

På kort tid har den kun 19-årige fodboldspiller Dele Alli opnået succes i Premier League, og nu venter nye udfordringer for Tottenham-talentet.

Landstræner Roy Hodgson udtog torsdag Dele Alli til det engelske A-landshold, som må undvære Jack Wilshire, Jordan Henderson og Fabian Delph, der alle er ude med skader.

19-årige Dele Alli, som kom til Tottenham fra Milton Keynes Dons i Englands tredjebedste fodboldrække i sommer, er nærmest målløs over situationen.

- Jeg har ingen ord. Det har været en fantastisk sæsonstart for mig, og jeg havde overhovedet ikke ventet, det ville gå så godt, siger Dele Alli til Tottenhams hjemmeside.

Siden sin debut hos Tottenham i 0-1-nederlaget mod Manchester United 8. august har den 19-årige komet været på banen i seks ud af syv kampe, og han har indtil videre scoret et enkelt mål.

- Før sæsonstart satte jeg mig som mål at spille fast på U21-landsholdet - og prøve at få nogle chancer i Premier League, lyder det fra midtbanespilleren.

Dele Alli er en del af Englands landsholdstrup i EM-kvalifikationskampene mod Litauen og Estland, som spilles 9. og 12. oktober.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.