Torres jubler: Selvtilliden er tilbage
Den spanske angriber har endelig fundet formen halvandet år efter sit skifte til Chelsea.

Der har været langt mellem succesoplevelserne for den spanske angriber Fernando Torres, siden han for halvandet år siden blev sendt fra Liverpool til Chelsea for et kæmpebeløb.

Men i den nye sæson er Torres begyndt at give antydninger af, hvilken målsluger han var engang. Uden Didier Drogba, der er rejst til Kina, til at give konkurrence om den enlige angrebsplads, har spanieren tilsyneladende fået troen på sig selv tilbage.

- Selvtilliden er tilbage, fordi jeg spiller mere nu, siger Fernando Torres til BBC, efter at han lørdag aften både scorede et mål og tilkæmpede sig et straffespark, da Chelsea slog Newcastle 2-0 i Premier League.

Torres mener selv, at han profiterer af sammenspillet med de to teknikere Juan Mata og Eden Hazard. Sidstnævnte kom til klubben i sommerpausen og er startet med et brag.

- Det er virkelig godt at have spillere som Hazard her. Det er et privilegium at spille sammen med folk som ham og Juan Mata, lyder det fra Torres.

Chelsea manager Roberto Di Matteo fastholder, at han ikke på noget tidspunkt har tvivlet på Fernando Torres' kvaliteter, selv om målene er blevet lidt færre, siden han havde sine bedste dage i Liverpool.

- Jeg har altid været tilfreds med ham, siger Roberto Di Matteo.

- Hans arbejdsradius er kæmpestor, og når han ikke selv laver mål, lægger han op til dem, lyder rosen fra Chelseas italienske manager.

London-klubben er startet den nye sæson med tre sejre i tre kampe.

/ritzau/