Torres fortæller om nedturen i Chelsea
Spanske Fernando Torres har overvejet, om det overhovedet var en god idé at skifte til Chelsea.

Efter et spektakulært ophold i Liverpool var der dømt nedtur for Fernando Torres i sæsonen 2011/12, da den spanske angriber skiftede til rivalerne fra Chelsea på en transfer i størrelsesordenen 475 millioner kroner.

Siden da har han kæmpet for en plads på holdet og for at retfærdiggøre det enorme beløb, London-klubben havde spenderet på ham.

- Det var ikke min sæson, det var andres. Chelsea vandt FA Cuppen, men jeg spillede hverken semifinalen eller finalen. Jeg smagte intet, siger 28-årige Torres til den spanske avis La Razon.

- Jeg føler, jeg bidrog en smule mere i Champions League, men alligevel var det ikke den form for Champions League, jeg ville vinde - ikke på den måde. Jeg vil vinde en anden Champions League-titel på en anden måde, siger han.

Efter at Chelsea-ikonet Didier Drogba har forladt klubben, er spanierens offensive præstationer kun blevet endnu mere afgørende for jagten på ligatitlen 2012/13.

Og selvom Torres har fået selvtilliden tilbage, fortæller han, at han flere gange i løbet af de seneste 18 måneder har overvejet, om hans skifte var en fejl.

- Du kan tænke: 'Måske var Chelsea ikke det rette hold'. Men hvis du er en god spiller, må du finde din plads.

- Til tider tænkte jeg: 'Jeg vil bare sidde her på bænken, jeg vil ikke brokke mig, jeg vil ikke engang spille', fortæller angriberen og peger på klubbens fans som grunden til, at han fortsatte kampen.

- Men de kræver, at du hopper på banen og spiller. De løftede min motivation så mange gange. Lige meget hvad jeg gør fra nu af, gør jeg for dem. Det er derfor, jeg vil vinde endnu en Champions League-titel, siger Torres.

/ritzau/