Topklubberne vandt
Både Slagelse og Aalborg DH vandt på udebane i onsdagens runde af den kvindelige håndboldliga. Dermed fik de to tophold en god start på forårssæsonen.

Onsdag aften var spillerne igen på banen i den kvindelige danske håndboldliga efter julepausen. Første runde bød på sejre til begge de to tophold Salgelse DT og Aalborg DH på udebane.

Slagelse skulle rejse sig efter det skuffende nederlag til Viborg HK i pokalfinalen 30. december. Det var dog ikke noget problem for det stjernespækkede hold, der vandt overbevisende over bundholdet fra Team Tvis Holstebro 32-20.

Heller ikke onsdag var Slagelses tilbagevendte rumænske bagspiller Carmen Lungu på banen. Men selvom bagspilleren var manglet i pokalfinalen, klarede holdet sig uden hendes kvaliteter i aftenens kamp. Til gengæld skulle spilletilladelsen være klar inden søndag, når Slagelse tager imod Hypo Niederösterreich i Champions League.

Aalborg DH vandt knap så overbevisende, da de gæstede et andet af ligaens bundhold SK Århus. Hjemmeholdet fulgte godt med det meste af kampen og tabte knebent med et mål 33-32.

Dermed hænger Aalborg på i toppen.

Slagelse fører stadig ligaen og har maksimumpoint efter 12 sejre i 12 kampe.